top of page

Cărți audio, prezentări de carte
și vloguri de lectură

orange-quotation-marks-png-7-1030x773.png
gabriel-web-picture_orig_edited_edited_edited.jpg

Vă mulțumim pentru profesonalism, sensibilitate, atenție la detaliu și simț artistic desosebit, domnișoara Grigore, pentru inima gingașă cu care ați redat viața personajelor din cărți și vocea și condeiul de excepție în pregătirea lor. Vă sunt foarte recunoscător pentru într-ajutorarea mea atât la realizarea în format audiobook, cât și în format tipărit a câtorva din scrierile mele. Ascultătorii/cititorii cărților mele au notat înaltul ton calitativ, formatele de excepție audio/video publicate într-un suberb cadru de precizie, eleganță și frumusețe. 

Gabriel Teodor Gherasim - Autor

Fiind din ce în ce mai populare și în România, cărțile audio pot reprezenta o opțiune pentru oricine. Dacă timpul nu ne permite să citim, putem asculta o carte audio la sală, în mașină, în timp ce facem curățenie sau când ne plimbăm prin parc.

 

Cărțile audio mai au și serie de beneficii: ne putem îmbunătăți memoria și atenția distributivă, pronunția și fluența doar ascultând naratorul și felul în care acesta pronunță, de aceea cărțile audio sunt adesea realizate de actori și profesioniștii de voce.

Pentru copii, o carte audio poate fi un mod interactiv de a descoperi literatura. Oamenii cu deficiențe de vedere și dislexicii pot beneficia de asemenea foarte mult de pe urma acestor versiuni digitale. 

Printr-o versiune audio, scrierea ta va ajunge la și mai mulți oameni, fiind transmisă publicului într-un mod personal, intim. 

AudioBookiseala 

 

Pe canalul meu Youtube AudioBookiseala postez cărți audio (audiobookiseli), prezentări de cărți și vlog-uri de lecturi (videobookiseli), atât în limba română, cât și în limba engleză, pe care le înregistrez în studioul meu de acasă. Acest canal este, de asemenea, foarte special. Aici, pasiunea mea pentru cărți, scriere creativă, muzică și artă se îmbină într-un mod inedit. 

 

#CarteaVorbește este o serie-concept originală AudioBookiseala ce prezintă cărțile într-un mod diferit: în loc să vorbesc despre cărți, criticându-le, pur și simplu citesc câteva pasaje din acestea; consider că fiecare carte are vocea proprie ce trebuie să se facă auzită. 

 

Accesează canalul pentru mai multe video-uri și abonează-te!

 

Pentru înregistrări de cărți audio (proză/poezie în română/engleză) și proiecte voice-over (prezentări/reclame), vă rog să completați acest formular.

 

 

 

 

 

BMC-logowordmark-Black.png

 Carte audio 
*Capitole*

Shorts

Shorts

Shorts
Search video...
„Erzsébet Báthory” - Henri Robert | Tot Adevărul #3 (Audio)

„Erzsébet Báthory” - Henri Robert | Tot Adevărul #3 (Audio)

07:41
Play Video
„Posedatele de la Loudun” - Henri Robert | Tot Adevărul #2 (Audio)

„Posedatele de la Loudun” - Henri Robert | Tot Adevărul #2 (Audio)

07:54
Play Video
„Jack Spintecătorul”- Henri Robert  | Tot Adevărul #4 (Audio)

„Jack Spintecătorul”- Henri Robert | Tot Adevărul #4 (Audio)

07:24
Play Video

Poezii