• Facebook
  • YouTube
  • Instagram

Book Review & Book Blurb by Wallachian Voice  
(Pentru Manuscrise Finalizate & Cărți publicate)

O recenzie profesională nu-ți va fi de folos doar în activitatea de promovare a cărții, dar te va și ajuta să-ți vezi opera prin ochii unui alt scriitor care o va prezenta lumii din mai multe unghiuri. 

Poți introduce recenzia ori părți din aceasta în secțiunea Cuvânt Înainte, pe coperta posterioară, pe website-ul propriu, în materiale de presă, pe site-ul librăriei online de unde se poate procura cartea, ori pe paginile de social media.

Indiferent ce părți din recenzie alegi să publici, acestea se vor afla sub semnătura by Wallachian Voice. Dacă alegi să modifici textul original al recenziei sau părți din aceasta, eu, ca și autor al recenziei, nu mai pot fi citată. 

Book blurb-ul reprezintă textul promoțional de maxim 300 cuvinte de pe coperta posterioară în care conținutul cărții este prezentat într-un mod incitant. De asemenea, book blurb-ul poate apărea pe website-ul propriu, în materiale de presă, pe site-ul librăriei online de unde se poate procura cartea, ori pe paginile de social media.
 

**Înainte de primirea manuscrisului integral, vom semna un acord de confidențialitate informal BETA-READER - AUTOR ce îți va proteja lucrarea nepublicată. Citește mai multe despre acesta pe Creative Law Center

 

Video #CarteaVorbeste   
(Pentru Cărți publicate)


 

Mini-audiobook în format video care prezintă 1000 cuvinte din cartea ta.  #CarteaVorbește este o serie-concept originală AudioBookiseala ce prezintă cărțile într-un mod diferit: în loc să vorbesc despre o carte, criticând-o pur și simplu, citesc câteva pasaje din aceasta; consider că fiecare carte are vocea proprie ce trebuie să se facă auzită.