• Facebook
  • YouTube
  • Instagram

Scrie cu mine!
 

Seria video a programului de Consultanță Literar-Artistică by Wallachian Voice prezintă unele dintre cele mai bune podcast-uri și vlog-uri și de scriere creativă de pe BookTube-ul românesc. Aici îți ofer ponturi și discutăm la obiect despre cele mai importante aspecte ale scrierii creative care te vor ajuta să devii un scriitor în adevăratul sens al cuvântului.

Abonează-te la canalul AudioBookiseala și dă click pe clopoțel pentru a fi notificat în momentul apariției noilor video-uri!

 

Mă interesează calitatea, nu cantitatea, dorind să îți ofer informații clare și argumentate. Pregătirea și realizarea fiecărui video îmi răpește efort și timp, dar în fiecare lună vei putea urmări cel puțin un video nou.

 

Dacă îți plac video-urile mele și le consideri utile, îmi poți face cinste cu o cafea pe Buy Me A Coffee sau poți deveni patronul meu pe Patreon, contribuind cu o sumă lunară simbolică. Suportul tău înseamnă enorm! Dacă te alături abonamentului Art Patron pe pagina mea de Patreon, îți voi răspunde în fiecare lună la diferite întrebări pe care le ai despre scris.

 

sdfg2banner.JPG