top of page
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

Ședințe 1-la-1 (online)
 


„Scrie cea mai bună carte de care ești în stare și nu o lăsa din mână până când nu ești sigur că este perfectă. Odată ce este publicată, nu mai poți schimba nimic.”                                                                       
                                                         
- Danielle Trussoni, autoare bestseller New York Times


Ședințele 1-la-1 online reprezintă discuții deschise pe baza ideilor tale sau a unui manuscris, discuții legate de structură, dinamică, personaje, dialog, descrieri, coerență, logică, veridicitate, impact etc. Nu doar că semnalez punctele nevralgice ale poveștii tale, dar îți și ofer sfaturile și soluțiile cele mai practice.  

Ședințele se pot constitui din una până la trei ore. Când am nevoie de ședințe 1-la-1? 


Oricând dorești, în orice stadiu al procesului de scriere. Fie că vrei să afli informații legate de lumea editorială, noțiuni de scriere creativă, ori îți dorești să discuți liber cu cineva direct pe textul tău, ședințele 1-la-1 sunt personalizate, adaptate fiecărui scriitor în parte, în funcție de genul, stilul și experiența sa. 
Editare de Structură  1-la-1 

Revizuirea în detaliu, pagină cu pagină, a textului, urmărindu-se coerența expunerii narative, în funcție de sens și context. Include comentarii argumentate și discuții legate de structură, dinamică, personaje, stil, descrieri, dialog, coerență, logică, veridicitate, impact etc. Editarea de structură 1-la-1 este un proces de durată. Într-o ședință de 3 ore nu pot fi acoperite mai mult de 35-40 pagini maxim (în condițiile în care nu există probleme majore de concept; este posibil să lucrăm foarte mult doar pe 10 pagini), de aceea poți opta în schimb pentru o scrisoare editorială. Citește mai mult despre editarea de structură și scrisoarea editorială.*Ședințele de consultanță 
 sunt valabile doar pentru lucrările de FICȚIUNE 
**Înainte de primirea manuscrisului integral, vom semna un acord de confidențialitate BETA-READER - AUTOR ce îți va proteja lucrarea nepublicată. Citește mai multe despre acesta pe Creative Law Center
*** Nu îmi asum niciun credit pentru ideile și sugestiile pe care le ofer în cadrul consultanței. 

3.png
3. schema - Abyssal story.jpg
er.png
qwd.png
bottom of page