top of page

Ședințe 1-la-1 (online)
 


„Scrie cea mai bună carte de care ești în stare și nu o lăsa din mână până când nu ești sigur că este perfectă. Odată ce este publicată, nu mai poți schimba nimic.”                                                                       
                                                         
-
Danielle Trussoni, autoare bestseller New York Times


Ședințele 1-la-1 online reprezintă discuții deschise pe baza ideilor tale sau a unui manuscris, discuții legate de structură, dinamică, personaje, dialog, descrieri, coerență, logică, veridicitate, impact etc. Nu doar că semnalez punctele nevralgice ale poveștii tale, dar îți și ofer sfaturile și soluțiile cele mai practice.  

Ședințele se pot constitui din una până la trei ore. Când am nevoie de ședințe 1-la-1? 


Oricând dorești, în orice stadiu al procesului de scriere. Fie că vrei să afli informații legate de lumea editorială, noțiuni de scriere creativă ori îți dorești să discuți liber cu cineva direct pe textul tău, ședințele 1-la-1 sunt personalizate, adaptate fiecărui scriitor în parte, în funcție de genul, stilul și experiența sa. 

*Ședințele de consultanță  sunt valabile doar pentru lucrările de FICȚIUNE 
**Înainte de primirea manuscrisului integral, vom semna un acord de confidențialitate BETA-READER - AUTOR ce îți va proteja lucrarea nepublicată. Citește mai multe despre acesta pe Creative Law Center
*** Nu îmi asum niciun credit pentru ideile și sugestiile pe care le ofer în cadrul consultanței. 

3.png
3. schema - Abyssal story.jpg
er.png
qwd.png
IMG_3635_edited.jpg
bottom of page