top of page

Testimoniale

orange-quotation-marks-png-7-1030x773.png
gabriel-web-picture_orig_edited_edited_edited.jpg
241379965_261149672570969_3240860562898315740_n_edited.jpg

Căutam de multă vreme pe cineva care să mă poată ajuta cu romanul meu, iar acum, în sfârșit, am găsit. Sunt foarte încântată și recunoscătoare că am întâlnit un om atât de pasionat și dedicat, dar mai ales răbdător și talentat. Am învățat foarte multe si pot să spun că am avansat foarte foarte mult alături de Alina într-un timp relativ scurt. Am înțeles unde aveam minusuri și am lucrat acolo.

Andreea Daniela R - Video editor (România)

242385902_4252570658145631_2554227374823887283_n_edited.jpg
242036278_574803210235519_7766018491167910510_n_edited_edited_edited.jpg

Vă mulțumim pentru profesonalism, sensibilitate, atenție la detaliu și simț artistic desosebit, domnișoara Grigore, pentru inima gingașă cu care ați redat viața personajelor din cărți și vocea și condeiul de excepție în pregătirea lor. Vă sunt foarte recunoscător pentru într-ajutorarea mea atât la realizarea în format audiobook, cât și în format tipărit a câtorva din scrierile mele. Ascultătorii/cititorii cărților mele au notat înaltul ton calitativ, formatele de excepție audio/video publicate într-un suberb cadru de precizie, eleganță și frumusețe. 

Gabriel Teodor Gherasim - Psiholog, Autor (SUA)

Îndrumarea pe care am primit-o din partea Alinei m-a făcut să înțeleg că scrisul nu e doar imaginație, idei originale, ci și disciplină, rigoare, fără de care căile mai puțin bătătorite care te pot duce către autenticitate devin o junglă de nepătruns.

Mihaela V - Artist liric (ONRC, România)

maja-maxen.jpg

Chiar și cititorii ar trebui să urmărească ceea ce Alina Maria explică. Ar avea multe de învățat despre cărți, despre calitate și comercial.

 

Alina Maria face un content care ar trebui urmărit de toți scriitorii și de toți cei care aspiră la asta. Modul concis și bine documentat în care tratează anumite subiecte este de apreciat. Tot mai rar văd așa oameni competenți în domeniul literaturii, cel puțin în România.

 

Azi mi-am făcut anume timp ca să o ascult. Este neobișnuit pentru mine să rezonez atât de mult cu o persoană. Dacă vreți să vă apucați serios de scris, dacă vă interesează să evoluați și vreți să primiți informații de calitate, vă recomand să vă abonați la ea. Aveți ce învăța.

Maja Maxen - Scriitor (România)

Vocea Alinei este ca un antidot împotriva mediocrității care a infestat lumea literară românească în ultimii 30 de ani. Îi admir pasiunea cu care vorbește despre scris și claritatea gândirii. Mi-e ciudă că video-urile ei nu sunt publice, pentru că ar trebui să fie ascultată de toți românii. Dar sunt convins că cei care merită cu adevărat să o asculte o urmăresc deja. „Refugiul” ei de pe Patreon este ca un spațiu de inițiere în care doar cei care au cu adevărat chemare se încumetă să intre.

Tudor L. - Scriitor (România)

shut_edited.jpg
fxjlho0ir1xiyxdaf0nz_edited.jpg

J'adore cette princesse byzantine a l'ecriture qu'est ALMA GRI !!! De plus, c'est la beaute faite femme , avec touts ses mysteres, ses reveriers fantasques, ses draperiers lourdes de brocart ou velours empoussiere, les grands lutres de cristal de ses palais imaginaires sous lesquelles , elle passe , absorbee par l'effluve de son dialogue interieur, a la contemplation de son monde crepusculaire et voievodal ... Que cherche- elle au juste, perdue dans ces douces hallucinations surannees d'Ophelle baroque , croulant sous le poids des mots sonores et archaiques, renvoyes par les murs ecailles, les miroirs, les lustres, sous leurs propre echo gongorique reverbere a l'infini ?... Que cherche-t-elle ?....

Cartagina Dinesco - Psiholog (Franța)

Lecturând „Sărutul Îngerului”, recentul roman al tinerei scriitoare Alina Maria Grigore, poți experimenta sentimentul acut al curiozității întinse la maxim! Pasajele tumultoase, misterul așternut la tot pasul, eleganța și impetuozitatea personajelor unui timp generos, cu maniere alese, dar împovărate de lupta implacabilă dintre bine și rău, ingenioase răsturnări de situație cum rar se mai pot întâlni, un scris exuberant într-o vervă metafizică ce parcurge ca un fir roșu întregul construct, dezvăluie experiența matură a condeiului și o impresionantă cunoaștere a tipologiilor umane pe care autoarea le manipulează cu o abilitate extremă.

Alexandru Mihail Cernat - Scriitor (România)

Iubire interzisă, crime misterioase, amintirea obsedantă a femeii dorite: acestea sunt temele ce dau strălucire structurii narative a romanului semnat de Alina Maria Grigore, odată cu atmosfera tipică Londrei, în care ceaţa devine cortina protectoare a misterului bine dozat în construirea personajelor, eroii fiind părtaşii unei enigme care le marchează destinele. Însă ceea ce conferă originalitate acestui roman este constatarea finală. Întreaga naraţiune susţine, justifică ineluctabila concluzie existenţială, etern valabilă: cel mai greu lucru în viaţă este… viaţa.
 

Mircea Cotârţă (despre romanul „Pana Neagră”)- Scriitor, Jurnalist (România)

12494968_10208934165650136_2523244391821177969_n.jpg

După ce am savurat „Sărutul Îngerului” de Alina Maria Grigore, am încercat să găsesc și „Dincolo de portile timpului" și am reușit. Aventură, mister și dragoste. Exact ce îmi place!

Alina Geambașu PR / Recenzor la LiterPress Publishing (România)

Căutam un corector pentru traducerea în limba engleză a romanului meu, versiunea în limba română fiind în curs de apariție la editura Eikon. Tradusesem eu singur o parte din text, dar tocmai asta era problema - textul suna a traducere, nu a poveste originală în engleză. Alina a făcut tocmai acest reglaj fin al expresiilor si gramaticii în privința cărora mă simțeam cam nesigur, deși vorbesc și citesc în engleză. Am apreciat experiența ei de corector și stilizator în această limbă, dublată de cea de scriitor. 

Alin Paul P - Designer, Autor (România)

215314192_10158786763497753_8591761788447197255_n.jpg

Materialele sunt de mare folos pentru că explicați procesele din spatele cortinei și din sufletul celui care muncește cu drag (după cum se citește printre rânduri). Iar cel care dorește să învețe ceva, acest meșteșug, chiar are cu ce și pe ce să contruiască.

 

Ovidiu Boureanu (România)

197937296_1146576712512275_2136767843792006746_n.jpg

Nu cred că e nevoie să explic încântarea pe care o trăiești atunci când întâlnești pe cineva la fel de pasionat, care îți înțelege perfect interesele, grijile și aspirațiile, și care te îndeamnă să îți depășești potențialul. Cu meticulozitate și răbdare, Alina despică firul (manuscrisul!) în patru, pătrunde dincolo de cuvinte, până în profunzimea temelor, motivelor și tehnicilor literare. Romanul meu are acum un început mult mai captivant, redundanța a fost eliminată, limbajul a fost revizuit și adaptat situației și chiar și personajele sunt... vii!

Lisa C   - Absolventă Facultatea de Litere, UBB  (România)

Mulțumesc, Wallachian Voice, pentru că m-ați ajutat cu mult profesionalism! Am rămas plăcut impresionată de cunoștintele dumneavoastră, de seriozitatea cu care lucrați și de faptul că mi-ați dat atât de multe sfaturi de care chiar aveam nevoie! Știu că mai am mult de învățat, de aceea sper că mă veți ajuta în continuare! Sunteți un exemplu pentru mine!

Carmen Alina D - Contabil, Autor (România)

IMG_3635_edited.jpg
bottom of page